Kuulub baaride ja restoranide gruppi
Kolm Tilli on laia maailma tänavaköögist inspireeritud restoran Tartu Aparaaditehases.
Tänavaköögi läbivaks kontseptsiooniks on tänavatoidu valmistamine – koha südameks on avatud köök, mille kõrval seisavad eraldi pizza valmistamise ja pagaritoodete nurgad ning kõike seda toetab maailma trende ja klassikat järgiv kokteilibaar. Külastajatel on võimalik jälgida, kuidas nende söök ja jook valmivad alates esimesest hetkest kuni maitsva kõhutäieni.
Kolm Tilli alustab hommikul vara ning lõpetab õhtul hilja. Eesti üks suuremaid restorane pakub tugeva kultuuriprogrammi näol elamusi kõigile. Päeva alustuseks kutsume oma külalisi imelisele hommikusöögile ning sealt edasi on piiriks ainult taevas.
Mäletan, kui ma esimest korda sinna läksin. Tekkis kohe selline “välismaa tunne"!
Isabella Gabriela Heido, sotsiaalmeedia mõjur
Stiilne, vaba ja energiline aura! Vau!
Katrin, toidunautleja blogist "Katz kokkab"
– Terve maja (kuni 250 inimest)
– Baari ja köögiga saal (kuni 80 inimest)
– Lavaga saal (kuni 120 inimest)
– Privaatsaal / Seminariruum (kuni 30 inimest)
– Salabaar ja talveaed (kuni 50 inimest)
– Lava (kuni 10 inimest)
Meelelahutus voolab meie veenides!
Martin - huvijuht
"Slice to meet you!"
"Lettuce be happy"
"Mama loves you"
Make pizza not war
People of the free world